We gebruiken cookies op deze site alleen om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen in de cookies.
Reinigen en onderhouden van kunstgras, Limburg, Vlaanderen
Reinigen en onderhouden van kunstgrasmatten, Limburg, VlaanderenPlaatsen en onderhouden van kunstgras, Limburg
 
Onderhoud...

CVH Kunstgras heeft een Uniek Concept ontworpen voor het reinigen, onderhouden van kunstgras.

Kunstgras is iets unieks, mooi en biedt tal van voordelen. Geen gras meer maaien, steeds een mooi grasplein, geen onkruid, niet verluchten, niet sproeien enz…

Maar over de nadelen spreekt men nooit.

De bomen, planten, verliezen hun bladeren, stuifmeel, zaadjes, komen in uw gras terecht, eveneens het opwaaiend zand valt in je gras.

Dus na een tijdje kan je toch weer niet anders dan het gras beginnen borstelen, om zo terug een fraai uitzicht te krijgen. U bent dus terug wat tijd aan het besteden aan uw gras, daar dit niet de bedoeling was.

Uit eigen ondervinding zijn wij beginnen nadenken en hebben wij hiervoor een oplossing gezocht :

niet met een hogedrukreiniger (wel zuiver,maar veel water, het zand is niet weg en het is niet geborsteld),

niet met een stofzuiger( grasmatten worden opgezogen en de haartjes worden ook niet geborsteld),

maar door zelf een machine om te bouwen en te ontwerpen zodat de mogelijkheid bestaat om met de machine over uw kunstgras te gaan en dit zowel te reinigen EN te borstelen.

De haartjes van het kunstgras komen hierdoor terug mooi rechtop staan, het vuil is losgeborsteld, wordt opgezogen en opgevangen in een zak.

Op een minimum van tijd krijgen wij het grasplein terug gelijk nieuw en dit zonder dat er zware tractoren of grote benodigdheden met de nodige aanhangwagens over je kunstgras gaan rijden. Dit natuurlijk allemaal zonder dat uw kunstgras wordt ingekort of dat uw matten worden opgetrokken.

Indien u interesse heeft om een mooie oppervlakte kunstgras te bezichtigen in alle omstandigheden (onder bomen, met spelende honden enz) kan u zich steeds vrijblijvend wenden op ons adres :
Korte Goerenstraat 3 - 3560 LUMMEN

Iedere opdracht wordt individueel behandeld en na overleg met de klant wordt een prijsofferte vastgelegd. Op deze manier weet de klant perfect wat hij kan verwachten.

Vraag steeds vrijblijvende gratis uw offerte aan.